Digitale oplossingen op maat van uw zaak

In deze uitdagende tijden speelt alles zich nog meer online af, laat u niet afremmen en ga digitaal met uw zaak.

Projecten

Enkele succesverhalen

Bekijk hieronder enkele concrete uitwerkingen van projecten, op vraag van klanten of voor bepaalde organisaties of doelgroepen.

Performante webshop

Dit platform met website, webshop, landing pages, CMS en marketing automation koppeling werd opgezet om gericht aan marketing te kunnen doen en zo de verkoop te maximaliseren.

Via de backend kunnen bestellingen en kasverkopen afgehandeld worden, wordt de stock bijgehouden en kunnen rapporten worden gegenereed voor de boekhouding.

Inbox user interface

Kinderen herenigen met hun familie

Een minderjarige vluchteling in België is dikwijls alle contact met zijn familie verloren. Helaas is het niet zo eenvoudig als een WhatsApp’je sturen, dikwijls moet je via via een persoon vinden die uit hetzelfde dorp komt. Om contact te leggen tussen de verschillende voogden, hun pupillen en de relaties is dit platform opgezet.

Customer profile user interface

Automatisatie facturatie

Omdat manueel facturen maken veel tijd kost werden de bestaande webshop en facturatiesoftware van JustBite met elkaar gekoppeld.

Voor elke bestelling via de webshop wordt nu automatisch onmiddelijk een factuur aangemaakt. Minder kans op fouten, facturen gaan sneller buiten en worden dus ook sneller betaald.

“Timmy helpt ons met regelmaat om de processen binnen het bedrijf te automatiseren en optimaliseren. Hij denkt mee, stelt zaken in vraag en wil ons oprecht vooruit helpen.”

Kevin Ringoot, Founder & Owner JustBite
Inbox user interface

Samenwerken? Vraag vrijblijvend een offerte aan