Binnenkort beschikbaar Contact

Maak het jou én je klanten gemakkelijk, met een webshop.

Met een webshop bereik je veel meer mensen en maak je het hen gemakkelijk zelf hun bestelling te plaatsen, waar en wanner ze maar willen, terwijl jij iets anders doet.

Functionaliteiten

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos dankzij ontwikkeling op maat. Toch zijn er een aantal veelgebruikte functionaliteiten die vaak in een webshop terugkomen.

Kan je je niet vinden in de klassieke standaarden?
Dan bouwen we gewoon iets op maat voor jou!

Producten

Zet je producten in de schijnwerper met foto's en een leuke omschrijving. Voeg kenmerken toe en laat bezoekers hierop filteren zodat ze snel vinden wat ze zoeken.

Varianten

Verschillende kleuren, maten of varianten? Geen probleem, alle keuzes komen mooi en overzichtelijk op de productpagina te staan.

Stockbeheer

Houd bij hoeveel je nog in stock hebt van elk product en elke variant. Stel een ondergrens in en krijg een waarschuwing wanneer producten bijbesteld moeten worden.

Prijzen

Voeg prijzen toe, pas bulkkorting toe of geef bepaalde categorieën klanten lagere prijzen, werk met verschillende valuta en BTW percentages,...

Kortingen

Voer campagnes met kortingscodes, voer promoties, geef klanten een korting bij hun eerste aankoop of na het inschrijven op de nieuwsbrief,...

Online betaling

Online betaling met Visa of Bancontact, betaling via overschrijving, cash bij afhaling,...

Verzending

Verschillende verzendopties, verzendkosten aanrekenen, gratis verzending boven een bepaald aankoopbedrag, afhaling, downloaden,...

Upsell en Cross-sell

Link vaak samen gekochte producten aan elkaar en zorg voor meer omzet door middel van cross- en upsell.

Rapportage

Algemene omzet en vergelijking met vorig jaar, omzet per klant, omzet per product, best verkopende producten, percentage terugkerende klanten,...

Eenmanszaak? Multinational?

Voor elk type bedrijf

Of je nu een lokale beenhouwer bent of een grote multinational, een webshop kan je altijd vooruit helpen, als hij maar op maat van je bedrijf is.

Eenmanszaak

Misschien hebt u geen volledige webshop nodig, maar eerder een productpagina met contactformulier? Samen kijken we hoe we zoveel mogelijk waarde kunnen creëren voor uw beschikbare budget.

KMO

Hebt u een groter aantal produucten? Nood aan uitgebreidere zoek- en filtermogelijkheden voor uw klanten? Misschien hebt u zelfs nood aan een configurator voor uw producten in plaats van een klassieke webshop.

Enterprise

Voor de meest veeleisende klanten zetten we een multi-channel headless ecommerce platform op. De backend kan uiteraard voorzien worden van alle mogelijke veiligheidsmaatregelen (gebruikers, rechten, rollen, workflows,...).

Ga voor een duurzame oplossing!

Elke 4 jaar opnieuw beginnen met je webshop, daar doen we niet aan mee! In plaats daarvan geloof ik in een duurzaam platform op lange termijn. Een stevige fundering waarop je jaar na jaar voortbouwt, een degelijk en goed onderhouden platform dat meegroeit met je zaak.

Ook online verkopen?

Wil u een webshop die past bij uw bedrijf, product en klant?
Wil u uw budget zo efficiënt mogelijk besteden?

Neem contact op!
Samen bekijken we wat uw bedrijf en uw klanten nodig hebben.

Bedrijven waar ik mee samenwerkte:

  • Alpro
  • Danone
  • SWIFT
  • Bancontact Payconiq Company
  • Sodexo
  • Q8
  • Vlaamse Overheid